• Lorem ipsum

Thunderbolt kabels

USB A - USB B kabels - USB 3.0
Hier vind je een overzicht van USB 3.0 kabel met aan de ene zijde een USB A en aan de andere zijde een USB B aansluiting. USB 3.0 is een signaal dat data snelheden tot +/- 5 Gbps aan kan en dus in een behoorlijk korte tijd grote bestanden kan overzetten van A naar B. De USB 3.0 is te herkennen aan een blauwe markering aan de binnenkant van de connector, deze blauwe markering vind je vrijwel altijd ook op de aansluiting van het apparaat. USB-B is een aansluiting die veel al op printers, plotters, scanners en andere randapparatuur te vinden is.

USB over langere lengtes, dat gaat niet zomaar
Wat veel mensen niet weten, is dat USB niet zomaar over lengtes langer dan 5 meter kan worden verstuurd. Je kunt een USB kabel dus niet zomaar verlengen met een USB verlengkabel. In zoverre, dit gaat wel, alleen niet als je totale lengte langer wordt dan 5 meter. Wil je langer dan 5 meter, dan zul je het signaal moeten verlengen met een actieve USB verlengkabel, een USB versterker of een USB over Cat 5 extender. Uiteraard kun je deze ook vinden bij Braca. De actieve kabels is de meest gebruikte, meest eenvoudige en ook prijs technisch de meest interessante oplossing. Deze kabels vind je dan ook gewoon in de rubrieken van kabels (vooral bij USB A - USB A). Overige oplossingen kun je elders op de website vinden. 

Heb je vragen over USB? Vraag het ons gerust, wij helpen je graag. Wij kunnen ons goed voorstellen dat USB 2.0, USB 3.0 en USB-A, USB-B, mini USB, micro USB, USB-C veel vragen op roept en veel twijfels brengt. Dus schroom niet en bel of mail. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 075 655 55 80 of per email naar [email protected]

Geen producten gevonden...
Heb je een vraag?
Stel hem gerust en we beantwoorden je zo spoedig mogelijk!