• Lorem ipsum

USB 3.1 kabels (USB-C)

USB C - De nieuwste en naar verwachting alles vervangende USB kabel
De USB C is de nieuwste USB aansluiting, de nieuwste USB aansluiting is USB 3.1 gespecificeerd. Dit wil dus zeggen dat hij data overdrachten van 10 Gb per seconde aan kan, maar dat is niet het enige voordeel. De connector is volledig symmetrisch en past dus hoe om dan ook in de USB poort. Dankzij de grote snelheid, kun je niet alleen grote data bestanden heel snel overzetten van apparaat A naar B, maar ook een laptop opladen. De verwachting is dat de 10 Gb in de toekomst uit zal groeien naar 40 Gb per seconde. Dat is een ongekende snelheid waar we nu alleen nog maar van kunnen dromen.

€0,95
op voorraad
• SuperSpeed USB (USB 3.1 Gen 1) USB Type-C™
• USB C Male - USB C Female (verleng) kabel
• Transfer rate tot 5 Gbps Lees meer
VOOR 21:00 BESTELD, VANDAAG VERSTUURD.
DeLock
USB C Male USB C Female - 1.0 meter
• SuperSpeed USB (USB 3.1 Gen 1) USB Type-C™
• USB C Male - USB C Female (verleng) kabel
• Transfer rate tot 5 Gbps
€0,95Het betekent dat deze kabel niet alleen gebruikt kan worden voor bestanden, maar ook voor video en geluid. Vooralsnog zul je deze aansluiting vinden op de Apple apparaten vanaf eind 2014 / 2015, maar de verwachting is dat het snel gaat uitbreiden naar vele andere merken. Veel grote bedrijven die tablets en PC's maken zijn al akkoord om over te gaan op USB C.

De verwachting is dan ook dat deze USB kabel in de toekomst alle andere kabels zal doen vergeten en er eindelijk één aansluiting voor elk apparaat en elke toepassing zal komen. Voor de consument een fantastische ontwikkeling natuurlijk, voor ons als kabel specialist....nou ja je begrijpt het wel.

 

Heb je nog vragen over USB kabels en de verschillen. Je kunt ons altijd bereiken. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 075 655 55 80 en per email naar [email protected].

 

Heb je een vraag?
Stel hem gerust en we beantwoorden je zo spoedig mogelijk!