• Lorem ipsum

USB 3.0 /3.1/ 3.2 Kabels

USB 3.0 kabels - Heel veel meer data per seconde dan USB 2.0!
Met de bovenste zin wordt dan ook meteen het verschil aangegeven, dankzij de veel grotere snelheid van de Data overdracht kun je dus in een veel kortere tijd, veel grotere bestanden overbrengen. Dat is dan ook de rede waarom USB 3.0 in het leven is gekomen. De USB 3.0 is door ontwikkeld naar 3.1, 3.2 en deze kunnen nog meer dan de USB 3.0 kabels.

Ook van de USB 3.0, zijn er net als bij de USB 2.0 heel veel verschillende soorten en aansluitingen. USB A, USB B en de diverse mini en micro USB aansluitingen, dit alles naast de USB C aansluiting. De USB C aansluiting is een apart verhaal, vandaar ook dat wij deze in een aparte rubriek binnen de USB nogmaals behandelen en uitstallen.

Wij hebben geprobeer om alles zo overzichtelijk mogelijk te houden, zodat u eenvoudig de juiste connector kunt vinden, bij de USB aansluiting op het apparaat waar het voor bedoeld is. Overigens zijn USB 3.0 aansluitingen op de laptop, computer en andere apparatuur eenvoudig te herkennen aan het blauwe streepje in de USB aansluiting, dit blauwe streepje komt ook terug in de kabel. Veel fabrikanten maken de USB 3.0 kabels ook vaak blauw, dit is puur ter herkenning gedaan. Zo kun je de USB 3.0 aansluitingen/kabels eenvoudig onderscheiden van de overige USB aansluitigen.

Wij kunnen ons voorstellen dat je misschien vragen heb over USB, schroom niet en neem gerust contact op. Wij helpen je graag. Mocht je een vraag hebben over het type aansluiting op je apparaat, kan het handig zijn om hier even een foto bij te mailen. Je kunt ons uiteraard mailen op [email protected]. Bellen mag ook op 075 655 55 80