• Lorem ipsum

KEM Flex Systeem

Audio, Video of een Computer aansluiting op de muur
KEM Flex wand aansluitsystemen, een systeem waarmee je een installatie afwerkt. Ken je dat? Je komt een vergaderzaal binnen of een leslokaal en in de hoek van de ruimte of bij het bureau van de leraar zie je een losse bundel kabels hangen, of een bundel kabels uit een wandgoot komen,  die direct de PC in gaan of nog erger, waar je, je laptop op moet aansluiten. Buiten het feit dat het zeer slordig staat, levert het ook  diverse gevaren voor de toekomst op die veel geld kunt kosten. Terwijl een eenvoudig, maar kwalitatief goed systeem als KEM Flex  al deze problemen direct weg neemt.

Stel je voor, je heb een vergaderruimte of een klaslokaal waarbij de kabels vanaf het digitale whitebord / schoolbord, de touchscreen of de beamer via een kabelgoot naar de hoek van de ruimte worden gebracht of het bureau van de docent. Bij het bureau of in de hoek komen de kabels uit de wandgoot. In sommige gevallen worden deze direct op de computer aangesloten en in sommige gevallen hangen deze los, wanneer er dan iemand komt met zijn laptop of andere apparatuur, kan hij de kabels direct op zijn laptop aansluiten.

Hier zitten aardig wat nadelen aan vast, zoals eerder gezegd ziet het er zeer rommelig uit. Dan kun je de kabels nog zo netjes gebundeld hebben. Het blijft een loshangend rotzooitje. Een ander nadeel is, is dat als er een kabel stuk gaat door een onhandige schoonmaker, doordat je er met een buraeustoel overheen rijd of door veelvuldig aansluiten en afkoppelen, de hele kabelgoot open moet en je een dure lange kabel moet gaan vervangen of misschien zelfs een dure monteur moet laten komen om de kabel te laten vervangen en daardoor tijdelijk de apparatuur niet eens kunt gebruiken.

Voorkom problemen en bescherm je lange kabels beter, dankzij het KEM Flex systeem

Je kunt met het KEM Flex systeem de aansluitingen netjes afmonteren op elke gewenste plek aan de wand, vanaf de aansluitingen in de wand sluit je een kabeltje aan naar je apparatuur. Je computer of de laptop. De lange kabels die zijn aangesloten op het Touch- en/ of Digi bord, zijn volledig veilig in de goot. Gaat er een kabel stuk, dan is het in 99,9% van de gevallen de korte kabel die vanaf de computer of laptop naar de aansluiting op de wand gaat. Een kwestie van een korte (relatief goedkope kabel ten opzichte van een lange kabel) kabel vervangen en je bent weer operationeel.

Goedkoper en heel veel sneller dan een storingsmonteur

Het lijkt misschien duurder, maar wanneer je één keer een storing heb, dan sla je, jezelf voor de kop.
Je bespaart namelijk niet alleen op de kosten van de kabel, je bespaart ook een monteur en daarbij kun je wanneer je wel een wandsysteem gebruikt binnen enkele seconde weer operationeel zijn wanneer je een kort reserve kabeltje heb liggen. Het is dus een aanschaf die zichzelf vrijwel altijd terugverdiend en een hoop irritatie en frustratie kan voorkomen.

Het KEM Flex systeem is een eenvoudig, door iedereen te installeren systeem. Die volledig flexibel is en volledig zelf naar wens kan worden samengesteld. De aansluitingen zijn altijd van goede kwaliteit en de modules zijn los verkrijgbaar. Je kunt bij de modules kiezen voor aansluitingen die je moet solderen, koppelen, direct kunt aansluiten (kabel+female plug) of een schroefsysteem. Vrijwel elke audio, video en computer aansluiting is verkrijgbaar.

Wij hebben enkele samenstellingen die in de praktijk het meest voorkomen alvast gemaakt waarbij je ook voordeel heb, deze vind je onder de Prefab wanddozen. Wil je het zelf samenstellen kan dat natuurlijk ook altijd, heb je vragen of mocht je er niet uitkomen dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 075 655 55 80 of per mail naar [email protected]