• Lorem ipsum

Op het Tafelblad

Tafel opbouwsystemen - Stroom, HDMI, USB etc aansluiten aan een stekkerblok op of onder de tafel
In deze rubriek, vind je onze aansluitsystemen welke aan of op het tafelblad worden bevestigd. Dus eigenlijk oplossingen, waarbij er in de meeste gevallen niet gezaagd en geschroeft hoeft te worden in de tafelbladen. Dit houd je extra flexibel en maakt het een stuk eenvoudiger om te monteren uiteraard. Deze oplossingen werken voornamelijk met klemmen.

De meeste units, zijn tot op zekere hoogte zelf in te vullen. In vrijwel alle gevallen bepaal je het aantal stroom aansluitingen en of je er wel of geen USB oplader in zou willen hebben, daarnaast bepaal je welke aansluitingen je erbij zou willen hebben. 

Een praktijk voorbeeld?

Je komt aan met je laptop op een flexibele werkplek waar een montior hangt, maar geen computer is aangesloten. Iedereen gebruikt immers zijn eigen laptop en je wilt je laptop aansluiten op de monitor. In plaats van dat er een losse HDMI kabel aan de monitor hangt, is deze netjes weggwerkt en aangesloten op de achterzijde van de tafel unit. Je kunt nu met een korte HDMI kabel, je laptop op de voorzijde van de HDMI aansluiting van de tafel unit aansluiten en vervolgens zal het beeld worden doorgegeven op de monitor. 

Nu dat allemaal is gelukt, lijkt ineens dat je accu niet voldoende stroom meer heeft. Accu's van laptops, als ze het uberhaupt nog doen dan is het na enige tijd al vaak niet lang meer. Deze moet dus worden opgeladen, het fijne is dat het stekkerblok dat op de tafel staat niet alleen een HDMI, maar ook een stroom ingang heeft. Je steekt de stekker van je laptop in het stopcontact van het stekkerblok op de tafel en je laptop laad op. Nu blijkt ook je telefoon leeg, die moet ook nog even worden opgeladen. Gelukkig is het blok ook uitgevoerd met een USB lader met 2 ingangen dus is ook dit geen enkel probleem.

Gemak, eenvoud en overzicht

Het is niet alleen een groot gemak om aan een werkplek of op een vergadertafel een aansluitunit te hebben, het zorgt er ook voor dat je alle """"vaste"""" bekabeling netjes in kabelgootjes etc. uit het zicht kan wegwerken en daardoor eigenlijk altijd een nette opgeruimde werkplek heb. Of het nu voor flexwerkers of voor vaste werknemers is.

We kennen allemaal het probleem van veel bekabeling etc. onder het bureau en vaak zelfs ook erboven. Dat kun je met behulp van onze aansluitsystemen eenvoudig oplossen. Bovendien los je direct het probleem van te weinig stopcontacten op, of het nu om een inbouw of een opbouwsysteem gaat. Wij hebben verschillende systemen in verschillende prijsklasse, maar elk van deze producten zal je helpen je werkplek te optimaliseren zodat je prettig aan het werk kan gaan. Zoals je waarschijnlijk weet, een opgeruimde werkplek draagt bij aan minder stress, efficienter werken en een hoger werktempo.

Wil je meer informatie over onze werkplek aansluitsystemen, vraag het ons gerust. Wij voorzien je graag van een advies op maat. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 075 655 55 80 of per email naar [email protected]