• Lorem ipsum

PTZOptics LiveStream Camera's

High Quality Livestream & VideoConferencing Camera's voor talloze toepassingen. 


In de huidige tijd doet iedereen zijn best om zo weinig mogelijk tijd te verliezen en kosten te besparen. Dit kan snel en eenvoudig met behulp van videoconferencing. Bedenk bijvoorbeeld maar eens, je hebt een bedrijf met 2 verschillende locaties die een uur van elkaar af liggen en je hebt een MT vergadering. Alle managers van de diverse locaties moeten even één of twee uurtjes het een en ander bespreken. Dan is er dus minimaal 1 manager 2x een uur onderweg voor een vergadering van 2 uur. Iets dat buiten de benzine dus ook nog eens 2 uur van zijn tijd kost, tijd die een """"dure"""" manager veel beter kan besteden.

Met de Videoconferentie oplossingen van HuddleCam en PTZOptics is er eindelijk een zeer betaalbare oplossing voor videoconferenties die je dankzij het uitspraren van de reistijden en benzine heb je een dergelijk systeem binnen no-time heb terugverdiend en ga je al snel kosten en tijd besparen. Laat staan als je zou moeten gaan vliegen, moet je eens bedenken hoeveel tijd en geld je dan bespaard, dan heb je een systeem al snel na 1x conference meeting terugverdiend. Vandaar dat het in de huidige tijd voor zowel de grote, middelgrote en kleine ondernemingen bijna ondenkbaar is dat je vergaderzaal zonder videoconferentie is ingericht. Zeker gezien de investering dus relatief laag is.

De systemen van HuddleCam en PTZ Optics zijn compatible met vrijwel elke online videoconferentie software zoals de onderstaande en meer.

Livestreaming, Broadcasting en meer
PTZ Optics Camera's - PRO AV Camera's voor online (live) streaming, broadcasting en of videconferentie. HD-SDI, HDMI, USB 3.0, IP Streaming en CVBS. Voor kleine en hele grote af te leggen afstanden. Altijd met een 3 jaar fabrieksgarantie op elke camera. Ideaal om live te streamen of uitzendingen te maken voor en op Facebook of Youtube of Linkedin. Maar ook wordt het steeds vaker nu toegepast in kerken, musea, concertgebouwen om live uit te zenden of professionele opnames te kunnen maken. In de rubriek https://www.braca.nl/huddle-room-oplossingen/live-stream-camera-s kun je hiervoor de best geschikte PRO AV Camera's vinden.


Heb je vragen of wil je meer informatie over de PTZ Optics Camera's ? Wij zijn officieel Distributeur in de Europa en helpen je graag.. Dus vraag het ons gerust. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 075 655 55 80 of per email naar [email protected]