• Lorem ipsum

DeLock On Table Keystone Systeem

Monteren aan tafel of op bureau
Het DeLock Keystone systeem heeft ook oplossingen en keystone houders om de aansluitingen aan of op de tafel of het bureau te monteren, het grote voordeel van dit systeem is natuurlijk de prijs. Je kunt het systeem volledig zelf samenstellen. Je kiest een houder, bijvoorbeeld één die je op, onder of aan de zijkant van de tafel of het bureau kunt plakken of schroeven en vervolgens kies je eenvoudig de benodigde keystone modules. Zo kun je tegen een zeer acceptabel tarief toch behoorlijk netjes een flexibele werkplek inrichten met aansluitingen in het bureau.

Zeer handig voor werkplek, flexplek, bureau!
Je sluit de kabels vanaf de vaste apparaten zoals bijvoorbeeld een monitor, een printer, externe speaker met eventueel een USB aansluiting naar de achterkant van de keystone houder en de persoon die achter dit bureau komt werken kan eenvoudig op de aansluitingen aan de voorzijde van de keystone houder zijn laptop en tablet aansluiten met korte kabels.

Zakelijk en particulier
Zo bescherm je de vaste bekabeling en kun je deze ook netjes wegwerken en biedt je iemand toch een snel en eenvoudige flexibele werkplek.Uiteraard is het ook handig voor thuis om je poorten van je PC te verleggen, zo hoef je nooit meer moeilijk onder het bureau te kruipen of je computer van zijn plek te halen, maar kun je gewoon op het bureau alle poorten benaderen.

Heb je vragen over het DeLock keystone systeem, vraag het ons. Wij kunnen je er alles over vertellen. Wij zijn bereikbaar op 075 655 55 80 of per mail naar [email protected]