• Lorem ipsum

Kabel bundelaars

Wie herkent het niet, heb je een mooie nieuwe TV, stereo set of computer gekocht. Ben je alles op elkaar aan het aansluiten, alles in 1x gelukt en het werkt. Jij vol trots en blij dat het gelukt is, vervolgens komt je vriend, vriendin, man of vrouw, vader of moeder binnen en zegt: Oh mooi hoor, alleen werk je nog wel even die kabels netjes weg, want dit is zo een rommel, het ziet er niet uit.

In deze rubriek vind je oplossingen waar je dit probleem mee opgelost kan worden. Producten waarmee je kabels netjes kunt bundelen. Dit kan op meerdere manieren en is te gebruiken in een kabelgoot, langs de wand of over de vloer. Bundelbanden zoals Ty-Raps, klittenband kabelbinders, kabelhoezen met klittenband of een kabelhoes die zichzelf oprolt. Spiraalbanden, die ook wel Spirab genoemd wordt, een kabelslang waar je op elk gewenst punt een kabel uit de kabelslang kan laten komen.

Dit is een rubriek waar al heel veel producten in staan, echter nog altijd wordt uitgebreid. Kabelmanagement oplossingen die gebruikt kunnen worden in huis of op kantoor, maar ook oplossingen die in de automotive branche, de offshore branche en voor industriële toepassingen geschikt zijn.

Heb je vragen over één van deze producten of ben je op zoek naar een oplossing die je niet kunt vinden, neem gerust even contact op. Wij helpen je graag, wij zijn telefonisch bereikbaar op 075 655 55 80 of per mail naar [email protected]