• Lorem ipsum

De betaal mogelijkheden

Op rekening, wanneer wel, wanneer niet en wanneer niet meer.

Op onze website kun je op meerdere manieren, uiteraard is het ook mogelijk om op rekening te bestellen. Wij hanteren wel een beleid dat je de eerste 3x vooruit moet betalen. Dit is puur om het feit dat wij niet op bedrijven uit zijn die slechts éénmalig langskomen en vervolgens de rekeningen niet betalen, omdat wij toch een bedrijf zijn die ze niet meer nodig hebben. Helaas heeft het verleden ons dit geleerd. Wij zoeken commitment in onze klanten, dit is immers ook wat wij onze klanten bieden. De best mogelijke ondersteuning en service. Wij zijn dan ook altijd bereid om mee te denken.

Na de 3e bestelling, krijg je dus de mogelijkheid om online op rekening te bestellen. Officiëel krijg je 14 dagen de tijd om de openstaande factuur te voldoen. Is de factuur binnen 30 dagen nog niet voldaan, dan zal de optie om op rekening te kopen weer worden gesloten en zal je dus eerst het openstaande bedrag moeten voldoen om weer geleverd te krijgen. Wanneer je het 3x voor elkaar heb gekregen om ruim buiten de betaalcondities de betaling te voldoen, zullen wij je helaas weer op basis van vooruit betaling moeten leveren. De factuur komt altijd in de mailbox van de besteller, deze is dan ook verantwoordelijk dat de email op de juiste plek terecht komt voor de verdere afhandeling.

Wij zijn geen bank van lening, wij zijn zelf ook keurige betalers en verwachten dat ook van onze vaste klanten. Het schept vertrouwen en vertrouwen is een uitstekende basis om een gezonde zakenrelatie aan te gaan. Wij hopen dus dat u dit kunt begrijpen. Uiteraard zijn er uitzonderingen en wanneer die tijdig aangegeven of besproken worden. Kunnen wij daar altijd wel een passende oplossing in vinden.

Overige betaalopties:

De online betaalmogelijkheden worden gewaarborgt door een Payment Service Provider, hiervoor werken wij samen met Buckaroo, de grootste en meest bepalende Payment Service Provider van Nederland, Buckaroo is tevens sinds 2012 onderdeel van Intrum Justitia momenteel de grootste aanbieder van credit management services in Europa. Onderstaand vind u de betaalwijzes en eventueel informatie over de mogelijke betaalwijzes

  • iDEAL (vrijwel alle Nederlandse banken)
  • Creditkaart (Visa, Mastercard, American Express)
  • PayPal (direct online betalen vanuit 190 landen)
  • Vooruit via bankoverboeking
  • Mister Cash (Voor Belgische klanten)
  • In3 - Betalen in 3 termijnen zonder rente!

iDEAL. De meest gebruikte online betaalmethode in NederlandiDeal logo

iDEAL is een door de Nederlandse banken ontwikkeld online betaalsysteem. iDEAL is een zeer vertrouwde en daarnaast ook de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Met iDEAL wordt de u als consument vanuit de kassa (betaalomgeving) na het kiezen van de bank doorgeleid naar uw eigen veilige internetbankieromgeving en daar kunt u de uitvoering van de betaling afronden.

 Ideal betalingen worden direct verwerkt en door Buckaroo gecontroleerd, als de betaling gelukt is zal er automatisch een goedkeuring naar ons systeem worden gestuurd en zal uw binnen enkele minuten een bevestiging van ontvangst van betaling ontvangen. Uw bestelling zal direct in behandeling worden genomen en zo snel als mogelijk worden verstuurd afgehandeld.

Creditkaart + 3D secure (Visa)

Credtikaarten

Creditcards wordt door 5% van de Nederlandse online kopers gezien als favoriete betaalmethode. Dit blijkt uit cijfers van de ThuisMarktMonitor 2010 uitgevoerd door Blauw Research. In het buitenland is het gebruik van creditcards vele malen hoger dan hier in Nederland, dit maakt creditcards tot een goede nationale en internationale betaalmethode.

Wij accepteren creditkaart betalingen van MasterCard, Visa en American Express . Dit zijn de 3 belangrijkste creditcards die maar liefst 99% van de Nederlandse markt dekken en 95% van de internationale markt.

Daarnaast ondersteunt Buckaroo het door Visa ontwikkelde 3-D Secure systeem dat voor extra veiligheid zorgt bij creditcardbetalingen. Zo is het nodig dat u uw beveiligingscode en pincode moet invoeren om de betaling af te ronden.

 Creditkaart betalingen worden direct verwerkt en door Buckaroo gecontroleerd, als de betaling gelukt is zal er automatisch een goedkeuring naar ons systeem worden gestuurd en zal uw binnen enkele minuten een bevestiging van ontvangst van betaling ontvangen. Uw bestelling zal direct in behandeling worden genomen en zo snel als mogelijk worden verstuurd afgehandeld.

PayPal, direct online betalen vanuit 190 landen
PayPal

Met PayPal kan iedere online shopper zijn aankopen op het internet direct online betalen. PayPal biedt de consument veel bescherming en is in 190 landen beschikbaar. In samenwerking met Buckaroo accepteert PayPal 18 verschillende valuta. PayPal is een snelle en zeer gebruiksvriendelijke en veilige betaal methode. U kunt uw PayPals account zelf aanmaken en deze bijvoorbeeld koppelen aan uw creditkaart, of geld op uw PayPal account storten om betalingen op het inernet uit te voeren. PayPal is samen met de Creditkaart de meest internationale betaalwijze op Internet. Daarnaast biedt PayPal u als koper een uitgebreide bescherming.

PayPal betalingen worden direct verwerkt en door Buckaroo gecontroleerd, als de betaling gelukt is zal er automatisch een goedkeuring naar ons systeem worden gestuurd en zal uw binnen enkele minuten een bevestiging van ontvangst van betaling ontvangen. Uw bestelling zal direct in behandeling worden genomen en zo snel als mogelijk worden verstuurd afgehandeld.

Vooruit betaling via bankoverboekingOverboeking via Bank

Vooruitbetaling via een bankoverboeking houdt in dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Kabels en Meer.

Vooruitbetalen is veilig en brengt evenals iDEAL geen extra kosten met zich mee. Houd er rekening mee dat het bedrag pas na één tot drie werkdagen op onze rekening is bijgeschreven en dat de levertijd daardoor iets langer duurt.
Vermeld bij het overmaken uw klant –en ordernummer, deze vind u in de orderbevestiging die als het goed is naar u is gemaild.

Bij ontvangst van uw betaling sturen wij u direct een ontvangstbevestiging via e-mail, waarna wij de bestelling in de regel nog dezelfde dag versturen.

Als u uw overschrijving reeds gedaan heeft maar toch besluit te annuleren, neem dan contact op met de klantenservice. Nadat u uw rekeningnummer heeft doorgegeven, wordt uw betaling zodra ontvangen z.s.m. teruggestort op uw rekening.

Onze bankgegevens voor een overboeking:

Braca Europe
ABN AMRO 48.82.97.303
IBAN : NL86 ABNA0488297303
BIC : ABNANL2A
Zaandam

Heeft u internet bankieren bij de Postbank, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank of Fortis?
Overweeg dan iDeal, een eveneens gratis betaalmethode waarbij u óók betaalt via uw eigen vertrouwde internetbankier-software. Bij iDeal weten wij bij Braca Webshops vrijwel meteen of de betaling is goedgekeurd. Uw bestelling zal dan direct worden behandeld en de levertijd wordt dan met 1 tot 3 dagen verkort.

Mr. Cash (voor de Belgische klanten)Mister Cash

Het is voor de Belgische klanten mogelijk om met Mister Cash online betalingen te doen. Een betaling met Mister Cash is zeer eenvoudig voor uw klant. Op de betaalpagina selecteert men Mister Cash als betaalmethode en daarna selecteert u de juiste bank. Vervolgens wordt er een beveiligde verbinding gemaakt en kan de klant zijn eigen bank selecteren. Hierna komt hij terecht in zijn vertrouwde internetbankieromgeving en kan hij inloggen. In het vervolgscherm kan hij vervolgens zijn betaling voltooien.

Mr. Cash betalingen worden direct verwerkt en door Buckaroo gecontroleerd, als de betaling gelukt is zal er automatisch een goedkeuring naar ons systeem worden gestuurd en zal uw binnen enkele minuten een bevestiging van ontvangst van betaling ontvangen. Uw bestelling zal direct in behandeling worden genomen en zo snel als mogelijk worden verstuurd afgehandeld.graag te woord. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 075 - 655 55 80 of per mail naar [email protected]

In 3 Gespreid betalen in 3 termijnen met 0,0% rente!  (capayable)

Een nieuwe bank of televisie koop je niet elke maand. Grotere bedragen zijn nooit fijn om in één keer te betalen. Dat vinden wij ook, daarom hebben wij dé betaaloplossing voor jou! Met Capayable – Gespreid Betalen betaal je heel eenvoudig in drie termijnen. Dit alles zonder rente of lening! Benieuwd hoe het werkt?

 Wat is Capayable – Gespreid Betalen? 

Met Gespreid Betalen bieden we jou de mogelijkheid om een bestelling in drie termijnen te betalen zonder rente. 
De eerste termijn betaal je direct in de online kassa en de webwinkel stuurt vervolgens de bestelling zo snel mogelijk op. 
De tweede en derde termijn worden respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald.
Zo heb je de bestelling binnen een paar dagen al in huis, zonder dat dit een aanslag is op je bankrekening.

 

 

Zijn er vragen over sommige betaalwijzes? Vraag het gerust, wij helpen je graag.