• Lorem ipsum

DE MERKEN OP KABELS EN MEER

Op kabels en meer vind je diverse producten, van diverse merken. Van de merken die wij voeren, kunnen wij alle producten leveren. Je vindt echter alleen een selectie van deze producten op onze website. Wij hebben hierbij gekozen voor de meest gangbare kabels. Het kan natuurlijk dat je een product op het internet gevonden hebt die je graag wilt hebben, maar niet op onze website kunt vinden. In dat geval is ons advies: mail deze even door naar [email protected]. Wij zullen je dan zo snel mogelijk laten weten wat de prijs en levertijd is van het product dat je graag wilt en daarnaast een goed alternatief aandragen dat waarschijnlijk ook aan je eisen en verwachtingen zal voldoen. Bellen mag natuurlijk ook altijd, 075 - 655 55 80.

KEM producten, meer kwaliteit voor minder geld!

KEM is een merk dat staat voor Kabels EMeer. Dit is samengesteld uit producten die wij zelf hebben laten ontwikkelen of zelf importeren. Doorgaans zijn dit redelijk unieke producten die je niet bij een Nederlandse aanbieder vindt. Deze producten zijn uitgebreid getest in de praktijk of steekproefgewijs in één van Europa's meest geavanceerde testlaboratium in Duitsland waar wij van Braca Europe een zeer goede samenwerking mee hebben. Wij zijn altijd bezig om het assortiment van KEM te verbeteren, zo proberen wij een compleet assortiment te krijgen met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Hier zijn wij 6 jaar geleden mee begonnen en wij kunnen zeggen dat we inmiddels al een behoorlijk breed assortiment hebben samgesteld. Wij hebben hierin onderscheid gemaakt tussen de "normale" KEM en de KEM High Quality lijn.

Met name op de KEM High Quality lijn zijn wij erg trots: uitstekende puur koperen kwaliteit kabels tegen een zeer acceptabel prijsniveau, waarbij wij ook met de lange lengtes voor installatie-werkzaamheden rekening hebben gehouden. De kortere lengtes zijn dus ideaal voor thuis en home cinema-gebruik en de lange lengtes zijn ideaal voor het installatie-werk bijvoorbeeld op bijvoorbeeld scholen, maar zeker ook in de (luxere) vergaderzalen kunnen deze kabels uitstekend worden gebruikt.

KEM FLEX wand aansluitsystemen

Naast een uitgebreid assortiment bekabeling, hebben wij samen met een buitenlandse partner ook een wand aansluit systeem ontwikkeld. Dit systeem is zeer flexibel en voorzien van zeer hoge kwaliteit aansluitingen met daarbij de keuzes of u wel of niet wilt solderen. UItvoeringen met koppelbusjes, een stukje kabel en een female plug aan de achterzijde, een schroef connector waar u de aders op kunt schroeven of met een soldeer aansluiting met de achterzijde. Uiteraard is de voorzijde van de losse module's die u in het frame kunt plaatsen voorzien van een female aansluiting.

De keuze van samenstelling is dus volledig aan u, de meest gebruikte samenstellingen hebben wij alvast vooraf samengesteld. Deze vind u onder de rubriek Aansluitmateriaal , KEM Flex aansluitsystemen. Deze systemen worden veel ingezet in de audio visuele installatie markt en metname binnen het onderwijs zijn de KEM Flex systemen zeer populair. Zeker dankzij de kabel+plug modules waarbij een hoop tijd bij het installeren kan worden gewonnen en dus zeer kosten besparend kan zijn.

DeLock kabels, Duitse kwaliteit voor een zachte prijs

DeLock een merk dat gekenmerkt wordt door veelal de fraaie uitstraling en de uitstekende kwaliteit. Wij hebben eigenlijk nog niet kunnen ontdekken dat kabels van dit Duitse merk niet voldoen aan de specificaties. Ondanks deze kabels worden gefabriceerd in Zuid-Oost Azië en daardoor ook tegen zeer aantrekkelijke prijzen kunnen worden aangeboden, worden deze kabels uitgebreid getest en zijn de kabels dus wel van de kwaliteit die we van de Duitsers gewend zijn.

Wanneer u niet de hoofdprijs wilt betalen voor High End bekabeling, maar wel een goede kwaliteit kabel wilt, dan is DeLock een absolute aanrader. Ondanks het merk DeLock zich voornamelijk richt op de consumenten markt, wordt het ook erg vaak gebruikt door kantoor inrichters, binnen de installatie markt is het natuurlijk zeer gewenst om een goede kabel te gebruiken zodat het risico op problemen tot het minimum worden beperkt. Wanneer men langs moet om service te verlenen, kost dit natuurlijk vele malen meer dan de aanschaf van goede kabels waarmee u dat risico tot het minimale beperkt.

Profigold, absolute High End voor een acceptabele prijs

Profigold is één van de merken die meerdere awards in de wacht sleept als het gaat om Home Cinema kabel prijzen, een absoluut high end merk waarmee je het maximale uit uw apparatuur haalt. Doordat het merk in Nederland, maar ook wereldwijd nog niet zo bekend is als de gerenomeerde kabel merken als van Hul, Monster en Oehlbach, is de prijsstelling zeer interessant. Met deze kabels haalt u één van de beste kabels die er op de markt te krijgen is in huis, maar betaald zeker niet de hoogste prijs.

Profigold maakt gebruik van zeer hoge kwaliteit producten om de kabels samen te stellen, zo heeft iedere kabel 99,96% O.F.C. zuurstof vrije koperen aders, waarvan er soms zelfs gebruik wordt gemaakt van verzilverd koperdraad, zijn alle solderingen met zilver uitgevoerd en zijn alle kabels zoals men mag verwachten bij High End bekabeling meervoudig afgeschermd.

Kortom, wil je het maximale uit je apparatuur halen en daar niet de absolute hoofdprijs voor betalen. Durf je een risico te nemen om eens voor iets anders te gaan dan de gerenomeerde merken, dan is Profigold het merk voor u. Wij weten zeker dat je niet teleurgesteld zult zijn met het resultaat.

Oehlbach, wereldwijd één van de beste en bekendste!

Oehlbach is natuurlijk niet voor niets één van de bekendste spelers op Home Cinema bekabeling gebied, dit heeft alles te maken met de uitzonderlijk goede kwaliteit van de kabels. In elke kabel van Oehlbach wordt er gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige kwaliteit producten. 24 karaats goud vergulde contacten, O.F.C. copper (zuurstofvrije koper) aders, meervoudige afschermingen enz. enz.

Oehlbach is een Duits fabrikaat en zoals wij gewend zijn van onze oosterburen, hechten zij veel waarde aan de kwaliteit en voldoen de producten doorgaans aan hetgeen zij er over schrijven. Dat is in het geval van Oehlbach dan ook niet anders. Oehlbach is een merk voor de echte liefhebbers, er is niet alleen gedacht aan de kwaliteit, maar ook het design van de kabels zijn altijd zeer smaakvol en uniek. Met mooie soepele kabels en afgewerkt met fraaie connectoren zal zelfs een leek direct zien dat je apparatuur is aangesloten met één van de beste kabels ter wereld, voor zover de leek het nog niet gemerkt had aan het beeld of het geluid.

Dus ben je een echte liefhebber, die niet alleen het maximale uit de apparatuur wilt halen, maar ook nog eens wil laten zien dat je het maximale uit je apparatuur haalt. Dan is Oehlbach absoluut het juiste merk voor jou.

Klotz kabels, de kabels voor muzikanten en Dj's!

Klotz, wederom een merk dat zijn oorsprong kent in Duitsland, wederom uitstekend van kwaliteit. Klotz heeft kabels in diverse categoriën van goed tot best. Deze kabels worden veel ingezet door muzikanten en dan zowel on Tour als in de studio's, maar ook het stadion van het Turkse Galatasaray is op al het audio gebiedt uitgevoerd met Klotz bekabeling om maar een leuk voorbeeld te geven. Klotz heeft kabels voor muzikanten in de breedste zin van het woord, voor speakerkabels, microfoonkabels, instrumentenkabels maar ook de Dj's worden niet overgeslagen. Daar waar de kabels bij de draaitafels, mixers en versterkers vaak erg kort moeten zijn, hebben zij oplossingen met kabels vanaf 15 tot 90 centimeter. Zo heb je niet alleen minder verlies, maar ook geen wir war aan kabels achter je DJ-Booth.

Klotz kabels worden veelal uitgevoerd met Amphenol en of Neutrik connectoren uitgevoerd, voor muzikanten zullen beide wel bekend zijn. Op onze website vind u een selectie van de Klotz audio kabels, veel al uit voorraad leverbaar. Mocht je opzoek zijn naar een type kabel voor je band, DJ booth of studio, bel ons gerust, wij helpen je graag met het vinden van de juiste kabels voor je toepassing.

Kindermann, perfectie voor de zakelijke markt!

Kindermann heeft ideale producten die met name voor de zakelijke markt bestemd zijn.Zo zijn de kabels van Kindermann die wij in het assortiment hebben van een hoge kwaliteit en vrijwel altijd alleen in lange lengtes. Ideaal voor de installteurs van de luxere vergaderzalen, maar ook in de kleine en grote horeca, zoals restaurants, kantines etc, maar ook in hippe winkels, waar nog wel eens een muziekje opgezet kan worden en waar men dan ook graag een goede kwaliteit willen zijn de kabels van Kindermann uitstekend in te zetten. Daarnaast is Kindermann één van de weinige die (actieve) HDMI kabels kan leveren tot maar liefst 40 meter, ook deze kabels kunnen in horeca gelegenheden goed van pas komen. Wel Full HD op uw schermen of Full HD beamer, ondanks de ontzettende lange lengte? Dan zit u met deze kabels van Kindermann veilig, niet alleen nu, maar ook in de toekomst hoeft u zich in dat geval geen zorgen te maken.

Kindermann, wand -en tafel aansluit systemen - de oplossingen voor vergaderzalen en flexwerk plekken

Wilt u uw vergaderzaal afmaken? of flex werkplekken op kantoor creëren. Dan heeft Kindermann de juiste oplossingen voor u. Of het nu gaat om HDMI, VGA, Audio, stroom etc. aansluitingen in de wand, in of aan uw uw vergadertafel, 19 inch systeemkast of misschien om het creëren van flex werkplekken. Met de modulaire socket systemen van Kindermann kan het allemaal. Wij van Braca Europe zijn een specialist op dit gedeelte van het Kindermann assortiment, alsmede de kabel management voor uw vergaderzaal of flex werkplekken.

U vindt de wand aansluitsytemen hier en voor de oplossingen voor vergadertafels of flex werkplekken kunt u hier klikken. Uiteraard hebben wij er begrip voor als u hier hulp bij nodig heeft, of graag iets meer over wilt weten. In dat geval, raden wij u aan om even telefonisch contact op te nemen, of per mail. Telefonisch zijn wij bereikbaar onder het nummer 075 - 655 55 80 en per mail naar [email protected]

Extron, de absolute top van en voor de professionele markt !

Extron, de meeste professionele audio visuele installateurs zullen dit merk zeker wel kennen. Zij zijn de grootste speler op de Amerikaanse markt en één van de grootste spelers in de Europese markt op het gebied van onder andere switchen, splitten en versterken van signalen. Met een zeer compleet assortiment, uiteenlopend van kabels, besturings apparatuur, wand aansluit systemen, wand bedieningssytemen, switchen, splitten, kruislings schakelen, hoogwaardige architectonische inbouw systemen voor vergader tafels etc. Is Extron een begrip en een instituut voor de audio video branche in de wereld. Waar u er altijd van op aan kunt dat u het beste van het beste in huis haalt.

Heeft u een luxe boardroom in te richten, dan kunt u op het gebied van aansluiten, switchen  en schakelen dit gerust aan ons vragen. Wij zijn Extron gediplomeerd en hebben een brede kennis van hun product range, wij kunnen u dus altijd een goed advies geven van wat u nodig heeft en welke weg u hiermee het beste kunt bewandelen, kunt u altijd even bellen. Wij kunnen alles van het Extron assortiment leveren, het is echter te veel om online te plaatsen. Daarnaast is het vaak ook zeer specifiek en daarom raden wij u aan om telefonisch contact op te nemen, wij verwerken de producten van Extron doorgaans in een op maat gemaakt offerte. U kunt hiervoor contact met ons opnemen, telefonisch op het nummer 075 - 655 55 80 of per mail naar [email protected]