• Lorem ipsum

KABELSENMEER EN BEUGELSENMEER VAN BRACA EUROPE

Braca Europe

Braca Europe is het bedrijf achter de webshops Kabels en Meer en Beugels en Meer. Al sinds 2005 een zeer betrouwbare leverancier en partner op het gebied van ophangen, bevestigen en het wegwerken je apparatuur en kabels en accessoires voor beeld, geluid en computer.

Met jarenlange ervaring in deze branche en productgroepen en zeer veel vaste en tevreden klanten zijn wij trots dat wij nog altijd groeiende zijn en het specialisme op ons vlak alleen maar groter wordt. Wij leveren al jaren aan zowel bedrijven en overheids instellingen voor kleine en grote projecten, maar uiteraard ook aan consumenten. Dankzij een goede structuur, grote voorraden een goede fulfilment partner die onze voorraden bewaakt en de order afhandeling voor ons verzorgd, in combinatie met uitstekende afspraken met diverse toeleveranciers zijn wij vrijwel altijd in staat om u als eindgebruiker snel te kunnen leveren.

Trusted Shops Koper Certificering! Al onze webshops beschikken over een Trusted Shop Certificering, 
Trusted Shops is de grootste webcertificering is een van de grootste Europees Webshop keurmerken voor online shops met Geld Terug Garantie, Trusted shops biedt een uitgebreide service om het online vertrouwen en veiligheid van zowel de kopers, als de verkopers te verhogen.

Zo weet u zeker dat u bij ons altijd vertrouwd en veilig kunt winkelen en al uw aankopen tot € 2500,00 gratis Kopersbescherming heeft, dat wil zeggen krijgt u het product niet dan kunt u via de Trusted shops uw aankoop bedrag terug claimen. Trusted shops zal ons om de nodige documenten vragen om te bewijzen dat wij geleverd hebben, kunnen wij dit niet dan krijg 

Wij leveren niet alleen de producten, maar ook de service hebben wij hoog in het vaandel en wij streven er dan ook altijd naar om u als klant tevreden te houden, u vindt onafhankelijke reacties over ons bij de Trusted shops. Een onafhankelijke partij die u naar uw mening vraag, nadat u bij ons een aankoop heeft gedaan. Deze vraagt op verschillende vlakken uw mening nadat u een aankoop heeft gedaan en met een gemiddelde van 4,5 ster (van de 5) en dus een ruime 9 op de schaal van 10 zijn wij zeer tevreden maar, zullen wij de kleine ruimte die er nog is voor verbetering niet onbenut laten.

Veilig betalen dankzij Buckaroo, de grootste Payment provider van nederland.

Daarnaast werken wij samen met zeer betrouwbare partners als het gaat om het betaalsysteem, dit is namelijk Buckaroo een van de grootste betaal providers in Nederland en een officiële erkende financiële instelling. Alle belangrijke pagina's zoals de pagina's waar wij naar gegevens vragen of u de betaling moet uitvoeren, zijn allemaal met een versleutelde verbinding. Dit wil zeggen dat er dus alles aan gedaan wordt om uw gegevens met de grootst mogelijke zorg en veiligheid te behandelen.

Samenvattend

Met meer dan 30.000 producten op voorraad, een uitstekende partner voor de warehousing en order afhandeling (Misi Fulfilment), uitstekende afspraken met diverse toeleveranciers, één van Nederlands beste Payment providers en een uitgebreide beveiliging op de sites waar u belangrijke gegevens moet invoeren. Kunt u er vanuit gaan dat u, uw bestelling bij ons niet alleen eenvoudig en veilig kunt plaatsen maar ook dat wij elke bestelling met de grootste zorg behandellen en ons uiterste best doen om uw bestelling zo goed en spoedig mogelijk bij u te krijgen ! Voor 21:00 besteld is de volgende dag in huis !

Heeft u toch nog vragen of twijfels, of heeft u advies nodig, wij zijn van maandag tot en met vrijdag, vanaf 9:00 uur tot 17:00 uur bereikbaar via het telefoonnummer 075-655 55 80, uiteraard kunt u ook altijd mailen naar [email protected]